Food truck pizzeria
Dużą zaletą jest możliwość zaparkowania foodtrucka z pizzą wszędzie gdzie się da. Kluczem jest dopracowanie projektu mobilnej pizzerii tak, aby dostosowywała się do różnych miejsc, które chcesz zlokalizować.
Wybierając mobilność, dajesz sobie możliwość umiejętnego zmierzenia się z konkurencją. Twoi klienci nie zawsze są tacy sami. Mobilna pizza ma tę zaletę, że wymaga mniejszych nakładów inwestycyjnych niż stałe pomieszczenie. Ponadto możesz zamówić swój samochód w oparciu o specyfikę swojego własnego projektu.
Food truck pizza dostosowany do Twoich potrzeb
Witryna i lada zaprojektowane są zgodnie z Twoimi wymaganiami. Piec gazowy lub opalany drewnem, blat na zamówienie, pomieszczenie chłodnicze... to wszystko opcje, z których może skorzystać Twoja mobilna pizza, aby Twoja działalność rozwijała się każdego dnia.
Przykładowe elementy wyposażenia:
- pojazd wyposażony może być w:
- piec do pizzy opalany drewnem, gazowy lub elektryczny - niezależny system zasilania zabudowy,
- kącik sanitarny,
- barwa oświetlenia dostosowana do produktu,
- indywidualny dobór urządzeń gastronomicznych np. stół chłodniczy, witryna grzewcza, witryna chłodnicza,
- półka zewnętrzna dla klientów.
Skontaktuj się z nami, aby dowiedzieć się więcej i znaleźć idealny pojazd dla swojej mobilnej pizzerii.
Food truck z pizzą
Mobilny food truck z pizzą to jeden z najnowszych i najbardziej dochodowych pomysłów na własny biznes. Zainteresowanie street foodem rośnie z roku na rok. Food trucki pojawiają się na ulicach miast wczesną wiosną i pozostają do późnej jesieni. Pierwsze wozy sprzedające jedzenie powstały w Meksyku pod koniec XIX wieku. Podążały one głównie za pasterzami, którzy wraz ze swoim bydłem pokonywali bardzo duże odległości. Oferowały zazwyczaj proste posiłki oparte o fasolę i suszone mięso oraz kawę do popicia. Wozy te stały się inspiracją dla food trucków – ciężarówek oferujących szybkie dania kuchni ulicznej. Dużą zaletą jest możliwość zaparkowania mobilnej pizzerii w niemalże dowolnym miejscu. Taki samochód lub samochody mogą być zarówno uzupełnieniem lokalu stacjonarnego pozwalającym Ci zdobyć nowych klientów i zwiększyć zamówienia pizzy, jak jedyną formą Twojej działalności.
Mobilna pizzeria na wymiar
Decydując się na food truck z pizzą, należy starannie wybrać samochód. Oferujemy pojazdy dostosowane do różnych potrzeb, dzięki czemu możesz wybrać ten najlepiej pasujący do Twojej firmy. Jeśli zależy Ci przede wszystkim na mobilności, idealny będzie lekki samochód o masie do 3,5 tony. Nie zajmuje on dużo miejsca, co pozwoli Twojej pizzy dotrzeć w więcej miejsc i znaleźć więcej klientów. Cięższy samochód sprawdzi się lepiej, jeśli zależy Ci na prezentacji. Tego typu pojazdy wyposażone są w większe powierzchnie robocze oraz okna. Samochód panoramiczny będzie idealny dla tych, którzy chcą stworzyć prawdziwie luksusową mobilną pizzerię. Ten typ pojazdu pomieści większość wyposażenia, które znajduje się w stacjonarnym lokalu. Ma on ergonomiczne górne części i zapewnia komfort oraz wygodną przestrzeń do pracy oraz największą witrynę do prezentacji produktów. Alternatywą dla wynajmu lokalu jest pizzeria w formie stacjonarnej przyczepy gastronomicznej– nie tak mobilna jak food truck, jednak dająca jeszcze większe możliwości dostosowywania jej.
Pizza truck z kompletnym wyposażeniem
Możemy wyposażyć Twój food truck z pizzą we wszystkie elementy niezbędne do działania prawdziwej pizzerii. Sercem pojazdu będzie oczywiście wysokiej klasy piec do pizzy pozwalający wypiekać doskonałe placki w ciągu zaledwie kilku minut. Jest także możliwość montażu pieca elektrycznego, gazowego lub węglowego, jak również wszystkich innych sprzętów niezbędnych w kuchni, w tym stanowisk roboczych, urządzeń grzewczych, kącików sanitarnych czy przestrzeni chłodniczej. Oferujemy wszystkie meble niezbędne do właściwej ekspozycji Twojej oferty, w tym witryny grzewcze i chłodnicze z oświetleniem specjalnie dobranym dla zapewnienia najlepszej prezentacji. Dzięki budowie pizzerii na podwoziu o niskim zawieszeniu, klienci nie będą mieli problemu ze składaniem zamówień. Cała konstrukcja jest przez nas starannie testowana i spełnia wszystkie europejskie normy pozwalające na legalne i bezpieczne prowadzenie działalności gastronomicznej.